• ΕλληνικάEnglish
 • Πάνω Frame [668xX]
  Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
  Εύρος Τιμών
   
  Άδειο καλάθι
   
   
   
   

  TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ  :    
      . Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό*
      . Αντικαταβολή ταχυδρομικώς
      . Αντικαταβολή κούριερ
      . PayPal

        *Λογαριασμός για κατάθεση
         Εθνική Τράπεζα GR5401105390000053920009114   (Δικαιούχος Χαρικλέους Κ. & Σια ΟΕ.)

  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :
        . Ταχυδρομικώς
        . Κούριερ
   

        * Οι παραγγελίες για αποστολή εσωτερικού χωρίς αντικαταβολή και οι παραγγελίες για αποστολή εξωτερικού γίνονται δεκτές μόνο με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

  ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ :

        3-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με το είδος της παραγγελίας (σε περίπτωση που αυτό που παραγγείλατε είναι εκτός στόκ θα ειδοποιηθείτε με mail για τον επικείμενο χρόνο παράδοσης).

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ :

        Επιστροφές δεχόμαστε μόνο λόγω ελαττωματικού προϊόντος και κατόπιν προηγούμενης συννενόησης με την εταιρεία μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση.

  ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ :

        Ο χρήστης έχει δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας εφόσον αυτό αυτό γίνει έγκαιρα και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-5813089.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :

        Η overdose συλλέγει και τηρεί αρχείο με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που εισάγετε.     Η overdose δεσμεύεται για την προστασία των δεδομένων σας όπως αυτή προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία και δεν πρόκειται να προβεί σε καμία δημοσίευση τους χωρίς προηγούμενη έγκριση σας.